Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Trenger du hjelp med å klarere en tomt for vegetasjon? 

 

Vi har mer enn 20 års erfaring med tomterydding og er eksperter på området. Vi har utført utallige oppgaver og er godt forberedt til å håndtere enhver utfordring som måtte oppstå.

 

Når vi tar på oss en oppgave med å rydde en tomt, sørger vi for å fjerne alt av trær, busker, vegetasjon og annet avfall. Vi har det nødvendige utstyret og ekspertisen som kreves for å gjøre jobben raskt og effektivt.

 

Vi tilbyr også skreddersydde løsninger som kan tilpasses dine spesifikke behov og ønsker. Enten du trenger en tomt ryddet for å bygge en ny bolig, eller ønsker å forberede området for annen bruk, så kan vi hjelpe deg. 

 

Vi har omfattende kunnskap, høy kompetanse og det nødvendige utstyret for å utføre enhver oppgave. Vi kan utføre jobber for alle typer klienter, inkludert privatpersoner, entreprenører og kommuner.

 

Vår fremste prioritet er å utføre jobben trygt, profesjonelt, raskt og til den laveste prisen. Vi vil alltid sørge for at du som kunde er fornøyd med resultatet.

 

Kontakt oss så kan vi avtale et passende tidspunkt for å utføre en befaring på stedet. Under befaringen vil vi gjøre en grundig vurdering av oppdraget og gi deg et skriftlig pristilbud. Det er viktig for oss å understreke at denne befaringen er helt kostnadsfri for deg som kunde, og at du dermed ikke har noen forpliktelser overfor oss.

 

Vi ser frem til å hjelpe deg med å løse dine behov og utfordringer. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en befaring!

 

For å kunne tilby en konkret pris for denne tjenesten, så er en befaring på tomten din nødvendig for å vurdere omfanget av jobben. Når vi har sett på tomten og forstått hva som skal gjøres, vil vi gi deg et skriftlig tilbud som inneholder informasjon om pris, tidsramme og andre detaljer. Vi vil også lage en plan for hvordan vi skal gå frem for å rydde tomten, i samråd med deg og dine ønsker for bruken av tomten. 

 

Når vi har en avtale på plass, kan vi som regel starte jobben innen noen dager, avhengig av hvilket utstyr vi trenger og hvor lang tid det tar å få dette på plass. I tillegg til å rydde tomten for trær og vegetasjon, vil vi også samle, fjerne og kvitte oss med alt avfall, inkludert trær, greiner, blader, busker og generelt søppel.

 

Hvorfor kan det være ønskelig å rydde en tomt?

 

Det kan være nødvendig å rydde en tomt av flere årsaker. Hvis du ønsker å bygge en bygning på tomten din, er det viktig å rydde tomta for trær og annen vegetasjon før du kan starte byggeprosessen.

 

Hvis du har en tomt som har blitt så gjengrodd at den ikke lenger kan brukes til sitt formål, kan det være hensiktsmessig å rydde overveksten slik at du kan gjenoppta bruken av området.

 

Hvis du har en tomt som du ønsker å endre bruken av, kan en tomterydding være det første skrittet i prosessen. Det kan være lurt å fjerne alle trær, busker og annen vegetasjon, og klargjøre tomten for den nye bruken.

 

Uansett hva årsaken er, kan en grundig tomterydding utført av profesjonelle hjelpe deg å få den tomten du ønsker deg. Vi har lang erfaring og nødvendig utstyr for å utføre jobben raskt og effektivt. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp med å rydde din tomt!

 

Men i Trondheim Treservice gjør vi mer enn bare tomterydding. Her er et utvalg av tjenestene våre:

 

Trefelling

Trepleie

Stubbefresing

Tomterydding

Flishugging

 

Og her er info om prisene våre:

 

Pris trefelling

Pris trepleie

Pris stubbefresing

Pris tomterydding

Pris flishugging

 

Du finner mer info om trefelling og tomterydding på vår Google side.

 

Trondheim TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Holtermanns Veg 1 

7030 Trondheim

Telefon: 73204550

Trondheim Treservice - Trefelling Og Trepleie Ekspert Gallery

Recent Reviews

Shilpa Chhetri
May 2023

Jeg var ekstremt imponert over Trondheim Treservice og vil anbefale dem til alle som trenger trepleietjenester. Deres profesjonalitet, ekspertise og oppmerksomhet på detaljer gjør at de skiller seg ut fra mengden. Jeg vil definitivt kontakte dem igjen i de kommende dagene for flere tretjenester