OsloBuss AS

OsloBuss AS er et busselskap lokalisert i Oslo, Norge. Selskapet ble stiftet under navnet Oslo Bussutleie i 2002, og endret navn til OsloBuss i 2011.

Vi har en funksjonell, sikker og moderne bilpark som bemannes av rutinerte og hyggelige medarbeidere. Vi legger stor energi i å kunne tilby persontransport på en trygg, behagelig og økonomisk fordelaktig måte.

Årlig transporterer vi rundt 2.000.000 passasjerreiser, noe som tilsvarer et snitt tilsvarende 3.500 passasjerer hver dag (2019).

Vi har siden 2013 vært et Miljøfyrtårn, og jobber aktivt for å være i front av det grønne skiftet. I 2020 gikk vi til innkjøp av våre første elektriske turbusser, som blant annet transporterer elever til og fra skolen.

 Vår visjon om trygghet hele veien, skal gjenspeile seg i alle ledd i organisasjonen. Både den administrative delen av selskapet og sjåførstaben jobber kontinuerlig med å etablere, fastholde og utvikle positive holdninger både internt og i forholdet til våre kunder og samarbeidspartnere.

Sammen med teknologiselskapet Ferdia bygger vi bransjens ledende IT plattform for turbussbransjen. Våre teknologiske løsninger effektiviserer også administrasjonarbeid og bidrar til en mer miljøvennlig utnyttelse av bussflåten.

OsloBuss AS Gallery

starsBusiness Spotlight
Go to business showcase