Gulvafslibningsguide.dk

Du bliver sat i kontakt med de af vore fagpartnere, som er bedst egnede til at håndtere just din gulvfirmaopgave. Danske erhvervsvirksomheder leverer de mest anerkendte tjenester indenfor konceptet "Få 3 tilbud gulvafslibning Odense", når du har brug for præcise overslag på førsteklasses gulvfirmabistand. Find ultra let den mest fordelagtige 3 tilbud Odense gulvafslibning med pris på enhver gulvfirmaopgave på ingen tid - i øvrigt med forbløffende godt nedslag. 

  • Treatex Hård voksolieprimærcoat
  • Er et to coat system ikke behov for nogen
  • En blanding af voks og olier er vandafvisende myr let vedligeholdt
  • Vedligeholdelse er let , vakuum og fugtig moppe gulvene
  • bruges til indvendige gulve og trapper af boligejendomme og erhvervsejendomme.
  • Gå til www.whittlewaxes.com.au for mere information

Om vandbårne afslutninger

Waterborn e polyurethaner har været på den australske maket i over 10 år. De tidligere produkter gav en smuk finish, men de havde ikke den "iført" kapacitet af nogle opløsningsmiddelbaserede overflader. Bonatech Mega er en helt ny vandbåren finish, der er udviklet af Bonakemi, som er 100% polyurethan og kan sammenlignes med premium solvent-baserede overflader til slitage.

Nøglen til Bonatech Mega's ydeevne er oxygen-tværbindingssystemet baseret på en særlig type polyurethan. Oxygenforbindelsen i sig selv er ikke noget nyt, linolie, som almindeligvis blev brugt til at færdiggøre gulve i fortiden, der faktisk var tværbundet med luft også, men det tørrede langsomt og havde ingen modstandsdygtighed over for slid. Bonakemi formåede at indarbejde en anden type vegetabilsk olie i en polyurethanpartikel for at opnå alle de egenskaber, som en moderne finish skulle have. Polyurethan i Bonatech Mega indeholder faktisk 25% vegetabilsk olie baseret på tørstofindholdet.

Bonatech Mega er et stort fremskridt inden for efterbehandlingsteknologi. Det er baseret på en ny type polyurethan, der kombinerer det bedste af traditionelle overflader med det bedste af moderne videnskab. Bonatech Mega tilbyder et resultat, der kan sammenlignes med en premium topakket opløsningsmiddelbaseret finish, men i en vandbaseret system indeholdende vegetabilsk olie.

 

Gulvafslibningsguide.dk Gallery

chat
Contact Us
1137 Lamberts Branch Road, Miami, Florida, United States, 33144
starsBusiness Spotlight
Go to business showcase