Fix My Phone Örebro Krämaren - Laga mobiltelefon reparation

Laga iPhone i Örebro Centrum. Hitta oss i galleria Krämaren. Din mobilreparation görs inom 30 min. Fix My Phone är din mobilreparatör. Laga din Huawei och få garanti för all reparation förutom bytet av batteri som har tremånaders garanti

Vi säljer även Reservdelar Teknikdelar och tillbehör till mobiltelefoner och läsplattor samt Köp och sälj begagnade telefoner.

Laga iPhone, iPad, Macbook , Huawei, Sony, Samsung och OnePlus Xiaomi i Örebro Centrum City.

2014 slog vi upp portarna för www.fixmyphone.se och att ge den bästa tänkbara service till din med en mobiltelefon när de behöver reparera och laga sina mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Sedan starten i örebro så har vi hunnit reparera flera tusen enheter och har därmed lärt oss mycket om vad som efterfrågas på marknaden.

Köp begagnad iPhone i Örebro
Visste du att du kan köpa begagnade enheter så som iPhone, iPad, Samsung eller Huawei hos oss i örebro city. Vi har stort utbud av begagnade mobiltelefoner och surfplattor i vår butik i Stockholm örebro. Du kan antigen komma förbi oss eller beställa en renoverad enhet direkt i vår webbshop. Sälj din begagnade iPhone samsung och Huawei till oss i örebro. Vi köper in din begagnade Iphone och Samsung enhet oavsett skick. Det kan vara sprucken skärm eller dåligt batteri etc.

Köp reservdelar Teknikdelar eller tillbehör till din iPhone Huawei och Samsung Galaxy.

Har batteriet på din iPhone blivit slitet och laddas ur för snabbt? Har skärmen spruckit och behöver bytas ut mot en ny? Inga problem, hos fixar vi din mobil medan du väntar! Här kan du se våra butiker i Örebro laga iphone skärm glas display

Fix My Phone Örebro Krämaren - Laga mobiltelefon reparation Gallery

chat
Contact Us
Krämaren drottningsgatan 27, Orebro, OErebro, Sweden, 702 22
starsBusiness Spotlight
Go to business showcase